Naudojimas








Talpa











RAUGINIMAS - VIENAS SENIAUSIŲ, SVEIKIAUSIŲ IR ĮDOMIAUSIŲ KONSERVAVIMO BŪDŲ.

Daržovių rauginimas sparčiai populiarėje visame pasaulyje, o Lietuvoje, kur įvairūs produktai buvo raugiami nuo senų senovės, jis atrandamas iš naujo.

Tai - vienas sveikatai naudingiausių būdų išsaugoti daržoves.

Besirūpindami saugiu ir sveiku maistu bei ekologiškais produktais, neretai pamirštame indus, kuriuose laikome maistą. Mediena yra natūrali medžiaga, todėl nekenkia mūsų organizmui.

Rauginimui labiausiai tinka mediniai indai, o ypač vertinama yra ąžuolo mediena.

Ąžuoliniai kubilai, skirti agurkų, kopūstų, grybų ir kitų produktų rauginimui, sūdymui bei mirkymui. Kubilai pagaminti tik iš ekologiškos ir natūralios ąžuolo medienos, turinčios antiseptinių ir antimikrobinių savybių. Visi dirbiniai pagaminti nenaudojant klijų, dažų ar lako. Kiekvieno gaminio dugnas ir dangtis apdoroti natūraliu bičių vašku. Kubilai, surinkti iš ažuolinių šulų, suveržtų nerūdyjančio plieno lankais, patikimi ir ilgaamžiai.

Komplektą sudaro kubilas ir dangtis su rankena.

Papildomai NEMOKAMAI pridedame slėgimo dangtį.